Mindig

Megbízható partner

»Kiemelkedő technológiánkkal arra törekszünk, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit a mezőgazdasági tevékenységekben«

Az LS traktor mindig arra törekszik, hogy kielégítse kedves vásárlói igényeit, hogy Önök kényelmesen érezzék magukat és egy jó termékre számíthassanak a Blue Sky LS traktor használatával. Az LS traktorunk a kék ég Blue Sky színében a gazdálkodás számára kívánt csodálatos időjárást és a jövőbe vetett reményt jelképezi.

Nagyra értékeljük a figyelmüket márkánk és termékeink iránt.

Érdekességek az

EURÓPAI PARTNERSÉG

Az LS a CNH (Case-New Holland) számára is gyárt traktorokat és éves szerződése 350 millió Euro.

ÉVES SZERZŐDÉS

350.000.000 Euro

Az LS Traktor az LG csoporttól származik és 1977 óta a FIAT-tal együttműködve gyárt traktorokat. Az LS Traktor 2003-ban szétvált az LG-től és létrejött az LS Mtron csoport. Mint Dél-Korea egyik legnagyobb konglomerátuma az LS technológiája és termékminősége rendkívül magas színvonalú.

Jelenleg az LS Traktor több mint 40 országba exportál traktorokat szerte a világon (USA, Európa, Kína, Latin-Amerika és Ázsia), és folyamatosan bővíti értékesítési és gyártási létesítményeit, mint például az amerikai értékesítési leányvállalatát és a brazil leányvállalatát, amely erősíti globális termelését és a márka működését.

Az LS Traktor, mint a koreai mezőgazdasági gépek reprezentatív márkája, egyre inkább világszintű márkává válik és arra törekszik, hogy megértse az ügyfelek sokféleségét és a piaci keresletet és minőségi termékeket biztosítson az ügyfelek számára.

Magyaroszág általános importőre

A Novara Coop Kft Családi vállalkozás. Fő tevékenységünk a mezőgazdasági gépek forgalmazása. 2020 óta az LS Mtron hivatalos Magarországi forgalmazója.

Kicsiben és nagyban

2020 óta az LS Mtron általános képviselője vagyunk Magyarországon. Eredeti alkatrészeket szállítunk és hivatalos szerviz vagyunk. Ha bármi bővebben érdekelné vagy tanácsra van szüksége az LS Traktorral kapcsolatban, itt vagyunk Önnek, hogy segítsünk!

Professzionális csapat
Mindig kész tanácsot adni.
Kiváló támogatás
Az év minden napján elérhető.
Kedvező finanszírozás
Könnyű ügyintézés.
Tapasztalat
Hosszú távú piaci jelenlét.